Hoppa till innehåll

Datum för föreställningen om shirabyoshi , Faller damm, faller regn

februari 1, 2012

En svensk shirabyoshi

Nu har vi föreställningsdatum klara!
Onsdag 4 april kl 19 PREMIÄR!

Onsdag 11 april kl. 19

Torsdag den 12 april kl 19

Lördag 14 april kl. 15

Tisdag 17 april kl. 13

Onsdag 2 maj kl. 19

Fredag 4 maj kl 19

Onsdag 9 maj kl. 19

Fredag 11 maj kl. 19

Biljetter bokas via 3:e Våningen

3:e våningen

Sockerbruket 9

41451 Göteborg

031-121771

info@3vaningen.se

http://www.3vaningen.se

Det kommer att bli ett par dagföreställningar också, för gymnasieskolan och den som vill gå och uppleva dans och musik på dagen. Dessutom gästspelar Ami, Nonaka och Palle i Hagakyrkan lördagen den 5 maj kl 14, samt med en utomhuskonsert bland vilda körsbärsträd vid Varnhem, Vallevägen. Detta sker utomhus den 12 maj kl 14, 15 och 16. Info: http://vallevagen.se/12-maj/

Ensemblen har blivit inbjudna att presentera sitt arbete på Shifting Dialogues, The Politics of Site, Locality & Context in Asian Performance and Visual Arts. First International Symposium of the Art and Performance Consortium Helsinki, Finland, May 18-19, 2012 och ser mycket fram emot detta.

Föreställningen om shirabysohi inväntar besked om stöd från olika håll. För närvarande stöds föreställningen av Danscentrum Västs Premiärpaket, vilket bl a betyder ett antal fria repetitionstimmar för ensemblen, i Danscentrums studio. Frispel, ett kulturstöd signerat Västra Götalandregionen stödjer Nonaka Kumikos vistelse i Sverige.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: