Hoppa till innehåll

Åsa Holtz

januari 17, 2012

Åsa Holtz

Åsa Holtz är  ljussättare och tekniker, utbildad på Malmö Högskolas Scen- och Teaterteknologiutbildning. Hon kommer att skapa ljuset för vår föreställning om shirabyoshi. Hon arbetar sedan 2006 på Angereds Teater i Göteborg. Åsa har även samarbetat med koreografen Moa Matilda Sahlin i  projektet STIG – unga dansare i Västra Götaland, samt med Teater Kurage, Die Bühne och Teater Tofta Herrgård. Hon har designat scenkostym, drivit butik och ateljé – Ateljé Bang i Majorna. Åsa och Ami var nyligen på turné med Angereds Teater i Mexiko.

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: