Hoppa till innehåll

Slutklippning av Solens Dans

december 10, 2012

För närvarande är Studio BuJi mitt i slutklippningen av filmen Solens Dans. Efter att Ami och Folke Johansson klippt igenom materialet välkomnar vi nu Rasmus Ohlander för finklippning. Vi hoppas vara klara med filmen i slutet av januari. Det blir Sverigepremiär i vår och därefter får filmen resa vidare, bl a  till Dance and Media Japan, där Ami tidigare har visat två filmer.

Rasmus Ohlander klipper dansdokumentär

Rasmus Ohlander klipper dansdokumentär

I februari 2013 visas flera av Amis filmer från 1997-2005 på Bandung Dance Film Festival, västra Java. Ami kom i kontakt med en japansk-indonesisk danskonstnär, Michi Tomioka, på ett symposium om asiatisk teater på Teaterhögskolan i Helsingfors.

Bandung Film Festival

 

Såhär porträtteras en filmregissör på Java:

Ami Skanberg-Benner 2

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: